Хидролукс Груп ЕООД

Хидролукс Груп е с дългогодишен опит и доказано качество в производството и поддръжката на хидравлика и пневматика за тежка и лека промишленост.  Специализиране в производството на индустриални и хидравлични маркучи, компоненти за високо налягане, фитинги, хидравлични и пневматични уплътнители, цилиндри и други елементи.

Развиваме дейността си от 2019 година. Постепенно увеличаваме асортимента, стремейки се да можем да отговорим на всяка нужда на клиента.

Нашата мисия

Да предложим на клиентите ни цялостни индивидуални решения, който включват не само продажба, но и пълен цикъл от услуги – проектиране, изграждане и поддръжка. По този начин Вие спестявате време и средства.

Разполагаме с широк асортимент от продукти и услуги с база и склад, предлагайки бързо и професионално обслужване, съобразено с индивидуалните нужди на всеки наш клиент.

Наши партньори

Едни от най – големите производители в световен мащаб, чиито имена са еталон за качество. А качеството е единственото нещо, с което не правим компромис!

В портфолиото ни може да намерите:

Маркучи: Continental (USA), Alfagomma (Italy), Semperit (Chech Rapublic), Tubigomma (Italy), EATON/SEL (Germany/USA/Turkey) , Gasso (Spain), Tranfer oil (Italy), IVG (Italy), Trelleborg (France), Vitillo (Italy), Dunlop, Norres, Schauenburg, APDatec

Скоби: Atlantic man (Italy), Guffero;

Накрайници: MCC­ (Germany) , Vitillo (Italy);

Екип

Ние сме екип от отдадени на работа професионалисти, готови да отговорят на Вашите нужди.

Посветени сме в това, ежедневно да проучваме от какво се нуждаят нашите клиенти и превръщаме информацията и знанието в практически приложимо съдържание, което да предложим като решение и краен продукт на нашите клиенти.

Можете да се свържете с оператор, който ще приеме Вашето запитване, ще Ви консултира и ще пристъпи към изпълнение на поръчката.

 

Тел: 0892 483 337

Email: hydroluxgroup@gmail.com

Адрес: гр. Монтана, ул. Индустриална 32Г.