Връзки с врязващ пръстен

Изглед:

Врязващ пръстен месинг

0.45лв.
Месинговият врязващ пръстен е подходящ за: медни и алуминиеви тръби, шлаухи PA11 и PA 6, последством поддържащ пръстен.Използва се в пневматични и хидравлични системи и магистрали. Подходящ за вода, в..

Гайка месинг

0.80лв.
Месинговата контра гайка за медни и алуминиеви тръби, шлаухи PA11 и PA 6, последством поддържащ пръстен.Подходяща за вода, въздух, гориво и други течности и газове.Използва се в пневматични и хид..

Опорен пръстен

0.65лв.
..

Нипел краен с врязващ пръстен NPT месинг

2.25лв.
Месинговият нипел краен с NPT резба и врязващ пръстен за медни и алуминиеви тръби. Подходящ за вода, въздух, гориво, други течности и газове. Използват се в пневматични и хидравлични системи и ма..

Коляно крайно с врязващ пръстен BSPT месинг

3.45лв.
Месинговото крайното коляно с BSPT резба и врязващ пръстен за: медни и алуминиеви тръби. Подходящо за вода, въздух, гориво, други течности и газове. Използват се в пневматични и хидравлични систе..

Нипел междинен с врязващ пръстен месинг

3.85лв.
Месинговият нипел междинен с врязващи пръстени за меднии алуминиеви тръби. Подходящ за вода, въздух, гориво, течности  и газове. Използват се в пневматични и хидравлични системи и магис..

Тройник краен с врязващ пръстен NPT месинг

5.25лв.
Месинговият тройник краен със средна NPT резба и врязващи пръстени е подходящ за вода, въздух, гориво и други течности и газове. Използват се в пневматични и хидравлични системи и магистрали. С никели..

Коляно с врязващ пръстен месинг

5.10лв.
Месинговото коляно с врязващи пръстени е подходящо за вода, въздух, гориво, други течности и газове. Използват се в пневматични и хидравлични магистрали. Връзките са с никелирано покритие, предпазващо..

Тройник с врязващ пръстен месинг

6.20лв.
Тройник с врязващ пръстен свързваща пневматични шлаухи, подходящ за вода, въздух, гориво, други течности и газове.Уплътнителният пръстен e от NBR каучук (устойчив на масла, смазки, гориво и др., издър..
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)