Накрайници CAMLOCK

Изглед:

Бърза връзка Camlock Тип - A - Алуминий

4.25лв.
Мъжки накрайник CAMLOCK с женска резба.Използва се в индустрии за бързо свързване и разкачване на маркучи и тръби. Използват се главно за транспорт на неагресивни течности: чисти и отпадни води, вода,..

Бърза връзка Camlock Тип - E - Алуминий

4.50лв.
Мъжки накрайник CAMLOCK със щуцер за маркучАлуминиевите адаптери се използват за транспорт на чисти и отпадни води, вода, хидравлично масло, бензин и петролни продукти, охлаждащи течности. Има приложе..

Бърза връзка Camlock Тип - F - Алуминий

5.00лв.
Мъжки накрайник CAMLOCK с мъжка резбаАлуминиевите адаптери се използват за транспорт на чисти и отпадни води, вода, хидравлично масло, бензин и петролни продукти, охлаждащи течности. Има приложение в ..

Бърза връзка Camlock Тип - B - Полипропилен

9.90лв.
Женски накрайник CAMLOCK с мъжка резба.Използва се за транспорт на чисти и отпадни води, торове, химикали, разтворители и други. Има приложение в редица индустрии за бързо свързване и разкачване на ма..

Бърза връзка CAMLOCK тип DP (тапа) А - Неръждаема стомана

10.95лв.
Накрайник CAMLOCK под формата на капачкаПриложение: мъжката камлок тапа, тип DP се използва в редица индустрии за бързо свързване и разкачване на маркучи и тръби, като средство за предотвратяване..

Бърза връзка Camlock Тип - C - Полипропилен

10.15лв.
Мъжки накрайник CAMLOCK с женска резбаПолипропиленовите адаптери се използват за транспортиране на чисти и отпадни води, химикали, торове, разтворители и други.  Има приложение в редица индустрии..

Бърза връзка Camlock Тип - D - Полипропилен

10.25лв.
Женски накрайник CAMLOCK с женска резбаИзползва се за транспорт на чисти и отпадни води, торове, химикали, разтворители и други. Има приложение в редица индустрии за бързо свързване и разкачване на ма..

Бърза връзка CAMLOCK тип DC (тапа) B - Полипропилен

9.85лв.
Накрайник CAMLOCK под формата на капачкаИзползва се в индустрии за бързо свързване и разкачване на маркучи и тръби. Използват се главно за транспорт на неагресивни течности: чисти и отпадни води, вода..

Бърза връзка Camlock Тип - E - Неръждаема стомана

8.90лв.
Мъжкият Camlock накрайник, тип E се използва в редица индустрии за бързо свързване и разкачване на маркучи и тръби, като средство за предотвратяване на нежелани течове на флуида. Присъединява се към в..

Бърза връзка Camlock Тип - A - Неръждаема стомана

9.95лв.
Мъжки накрайник CAMLOCK с женска резбаПриложение: мъжкият камлок накрайник, тип А се използва в редица индустрии за бързо свързване и разкачване на маркучи и тръби, като средство за предотвратява..

Бърза връзка Camlock Тип - C - Алуминий

10.15лв.
Женски накрайник CAMLOCK със щуцер за маркучАлуминиевите адаптери се използват за транспорт на чисти и отпадни води, вода, хидравлично масло, бензин и петролни продукти, охлаждащи течности. Има прилож..

Бърза връзка Camlock Тип - B - Алуминий

10.15лв.
Женски накрайник CAMLOCK с мъжка резбаИзползва се в индустрии за бързо свързване и разкачване на маркучи и тръби.Използват се за транспорт на неагресивни течности, чисти и отпадни води, смеси масло - ..

Бърза връзка CAMLOCK тип DC (тапа) B - Алуминий

10.20лв.
Накрайник CAMLOCK под формата на капачкаАлуминиевите адаптери се използват за транспорт на чисти и отпадни води, вода, хидравлично масло, бензин и петролни продукти, охлаждащи течности. Има приложение..

Бърза връзка Camlock Тип - D - Алуминий

10.20лв.
Женски накрайник CAMLOCK с женска резбаАлуминиевите адаптери се използват за транспорт на чисти и отпадни води, вода, хидравлично масло, бензин и петролни продукти, охлаждащи течности. Има приложение ..

Бърза връзка Camlock Тип - F - Неръждаема стомана

11.35лв.
Мъжки накрайник CAMLOCK с мъжка резбаПриложение: мъжкият камлок накрайник, тип F се използва в редица индустрии за бързо свързване и разкачване на маркучи и тръби, като средство за предотвратяван..
Показани 1 от 15 | 33 (3 Страници)