Мини

Изглед:

Бърза връзка женска месинг за шлаух - мини

9.35лв.
Високодебитна бърза връзка за директен монтаж върху пневматичен шлаухПодходяща за въздух и др газовеДебит: 600Nl/min (6bar - ∆p = 1bar)Материал: месинг с никелирано покритиеУплътнение: ..

Бърза връзка мъжка месинг за шлаух - мини

3.45лв.
Високодебитна бърза връзка за директен монтаж върху пневматичен шлау.Подходяща за пневматични системи и приложения, въздух и др газове.Сфера на приложение: пневматични системи и приложе..

Бърза връзка женска месинг външна резба - мини

8.20лв.
Високодебитна бърза връзка с мъжка цолова резба за присъединяване към женски резбови накрайници и инструменти.Подходяща за пневматични системи и приложения въздух и др газове.Работна темпера..

Бърза връзка женска месинг с извод за маркуч - мини

8.70лв.
Високодебитна бърза връзка за окомплектоване на маркучи за въздух с бързи връзки.Подходяща за пневматични системи и приложения въздух и др газове.Работна температура: -20 ÷ 80 C°Месинго..

Бърза връзка женска месинг вътрешна резба - мини

9.15лв.
Високодебитна бърза връзка с женска цолова резба за присъединяване към мъжки резбови накрайници и инструменти.Подходяща за пневматични системи и приложения въздух и др газове.Работна темпера..

Бърза връзка мъжка месинг с извод за маркуч - мини

1.75лв.
Високодебитна бърза връзка за окомплектоване на маркучи за въздух с бързи връзки.Подходяща за пневматични системи и приложения въздух и др газове.Работна температура: -20 ÷ 80 C°Месинго..

Бърза връзка мъжка месинг външна резба - мини

1.85лв.
Високодебитна бърза връзка с мъжка цолова резба за присъединяване към женски резбови накрайници и инструменти.Сфера на приложение: пневматични системи и приложенияПодходяща за въздух и др газовеП..

Бърза връзка мъжка месинг вътрешна резба - мини

1.85лв.
Високодебитна бърза връзка с женска цолова резба за присъединяване към мъжки резбови накрайници и инструменти. Сфера на приложение: пневматични системи и приложенияПодходяща за въздух и др г..
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)