Месинг

Изглед:

Бърза връзка Camlock Тип - E - Месинг

14.35лв.
Мъжки накрайник CAMLOCK със щуцер за маркучПриложение: мъжкият камлок накрайник, тип E се използва в редица индустрии за бързо свързване и разкачване на маркучи и тръби, като средство за предотвр..

Бърза връзка Camlock Тип - A - Месинг

15.05лв.
Мъжки накрайник CAMLOCK с женска резбаПриложение: мъжкият камлок накрайник, тип А се използва в редица индустрии за бързо свързване и разкачване на маркучи и тръби, като средство за предотвратява..

Бърза връзка CAMLOCK тип DC (тапа) B - Месинг

18.00лв.
Накрайник CAMLOCK под формата на капачкаПриложение: женската камлок тапа, тип DC се използва в редица индустрии за бързо свързване и разкачване на маркучи и тръби, като средство за предотвратяван..

Бърза връзка Camlock Тип - F - Месинг

19.55лв.
Мъжки накрайник CAMLOCK с мъжка резбаПриложение: мъжкият камлок накрайник, тип F се използва в редица индустрии за бързо свързване и разкачване на маркучи и тръби, като средство за предотвратяван..

Бърза връзка CAMLOCK тип DP (тапа) А - Месинг

11.35лв.
Накрайник CAMLOCK под формата на капачкаПриложение: мъжката камлок тапа, тип DP се използва в редица индустрии за бързо свързване и разкачване на маркучи и тръби, като средство за предотвратяване..

Бърза връзка Camlock Тип - B - Месинг

21.35лв.
Женски накрайник CAMLOCK с мъжка резбаПриложение: женският камлок накрайник, тип B се използва в редица индустрии за бързо свързване и разкачване на маркучи и тръби, като средство за предотвратяв..

Бърза връзка Camlock Тип - C - Месинг

23.35лв.
Женски накрайник CAMLOCK със щуцер за маркучПриложение: женският камлок накрайник, тип C се използва в редица индустрии за бързо свързване и разкачване на маркучи и тръби, като средство за предот..

Бърза връзка Camlock Тип - D - Месинг

23.50лв.
Женски накрайник CAMLOCK с женска резбаПриложение: женският камлок накрайник, тип D се използва в редица индустрии за бързо свързване и разкачване на маркучи и тръби, като средство за предотвратя..
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)