Неръждаема стомана

Изглед:

Бърза връзка CAMLOCK тип DP (тапа) А - Неръждаема стомана

10.95лв.
Накрайник CAMLOCK под формата на капачкаПриложение: мъжката камлок тапа, тип DP се използва в редица индустрии за бързо свързване и разкачване на маркучи и тръби, като средство за предотвратяване..

Бърза връзка Camlock Тип - E - Неръждаема стомана

8.90лв.
Мъжкият Camlock накрайник, тип E се използва в редица индустрии за бързо свързване и разкачване на маркучи и тръби, като средство за предотвратяване на нежелани течове на флуида. Присъединява се към в..

Бърза връзка Camlock Тип - A - Неръждаема стомана

9.95лв.
Мъжки накрайник CAMLOCK с женска резбаПриложение: мъжкият камлок накрайник, тип А се използва в редица индустрии за бързо свързване и разкачване на маркучи и тръби, като средство за предотвратява..

Бърза връзка Camlock Тип - F - Неръждаема стомана

11.35лв.
Мъжки накрайник CAMLOCK с мъжка резбаПриложение: мъжкият камлок накрайник, тип F се използва в редица индустрии за бързо свързване и разкачване на маркучи и тръби, като средство за предотвратяван..

Бърза връзка CAMLOCK тип DC (тапа) B - Неръждаема стомана

18.80лв.
Накрайник CAMLOCK под формата на капачкаПриложение: женската камлок тапа, тип DC се използва в редица индустрии за бързо свързване и разкачване на маркучи и тръби, като средство за предотвратяван..

Бърза връзка Camlock Тип - C - Неръждаема стомана

20.60лв.
Женски накрайник CAMLOCK със щуцер за маркучПриложение: женският камлок накрайник, тип C се използва в редица индустрии за бързо свързване и разкачване на маркучи и тръби, като средство за п..

Бърза връзка Camlock Тип - D - Неръждаема стомана

21.30лв.
Женски накрайник CAMLOCK с женска резбаПриложение: женският камлок накрайник, тип D се използва в редица индустрии за бързо свързване и разкачване на маркучи и тръби, като средство за предотвратя..

Бърза връзка Camlock Тип - B - Неръждаема стомана

22.00лв.
Женски накрайник CAMLOCK с мъжка резбаПриложение: женският камлок накрайник, тип B се използва в редица индустрии за бързо свързване и разкачване на маркучи и тръби, като средство за предотв..
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)