Полипропилен

Изглед:

Бърза връзка Camlock Тип - B - Полипропилен

9.90лв.
Женски накрайник CAMLOCK с мъжка резба.Използва се за транспорт на чисти и отпадни води, торове, химикали, разтворители и други. Има приложение в редица индустрии за бързо свързване и разкачване на ма..

Бърза връзка Camlock Тип - C - Полипропилен

10.15лв.
Мъжки накрайник CAMLOCK с женска резбаПолипропиленовите адаптери се използват за транспортиране на чисти и отпадни води, химикали, торове, разтворители и други.  Има приложение в редица индустрии..

Бърза връзка Camlock Тип - D - Полипропилен

10.25лв.
Женски накрайник CAMLOCK с женска резбаИзползва се за транспорт на чисти и отпадни води, торове, химикали, разтворители и други. Има приложение в редица индустрии за бързо свързване и разкачване на ма..

Бърза връзка CAMLOCK тип DC (тапа) B - Полипропилен

9.85лв.
Накрайник CAMLOCK под формата на капачкаИзползва се в индустрии за бързо свързване и разкачване на маркучи и тръби. Използват се главно за транспорт на неагресивни течности: чисти и отпадни води, вода..

Бърза връзка Camlock Тип - E - Полипропилен

2.25лв.
Мъжки накрайник CAMLOCK с край за маркучИзползва се за транспорт на чисти и отпадни води, торове, химикали, разтворители и други. Има приложение в редица индустрии за бързо свързване и разкачване на м..

Бърза връзка Camlock Тип - F - Полипропилен

2.25лв.
Мъжки накрайник CAMLOCK с мъжка резбаИзползва се в индустрии за бързо свързване и разкачване на маркучи и тръби. Използват се главно за транспорт на чисти и отпадни води, химикали, торове и други.Мате..

Бърза връзка Camlock Тип - A - Полипропилен

2.60лв.
Мъжки накрайник CAMLOCK с женска резбаИзползват се за транспорт на отпадни води, торове, химикали, разтвори и други. Използва се в индустриите за бързо свързване и разкачване на маркучи и тръби. Присъ..

Бърза връзка CAMLOCK тип DP (тапа) А - Полипропилен

2.40лв.
Накрайник CAMLOCK под формата на капачкаИзползва се в индустрии за бързо свързване и разкачване на маркучи и тръби. Използват се главно за транспорт на чисти и отпадни води, торове, химикали и други.М..
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)