PVC маркучи за въздух

Изглед:

PVC маркуч за аспирация OREGON Continental

7.80лв.
Приложения: PVC маркуч с PVC твърда спирала, за засмукване и отвеждане на въздух, дим, стружки, прах, текстилни нишки и вентилация. Самозагасващ в съответствие с UL 94 V2Режим на работа: сму..

PVC шлаух прозрачен APD840

0.50лв.
PVC маркуч, тип шлаух е подходящ за транспортиране на течности, въздух, храни и фармацевтичната индустрия. Използва за пренасяне на алкохол до 20%. Използва се и в химическата промишленост. Режим..

Маркуч CRISTALLO прозрачен PVC шлаух

0.50лв.
PVC маркуч, тип шлаух е подходящ за транспортиране на течности, въздух, храни и фармацевтичната индустрия. Използва за пренасяне на алкохол до 20%. Използва се и в химическата промишленост. Режим..

PVC маркуч маслоустойчив TEKNO

1.10лв.
Маркучът се използва за пренос на вода, масла, други течности, въздух и неагресивни химикали, с гладка вътрешна повърхност.Режим на работа: нагнетателенКонструкция: еднослойно гъвкаво прозра..

PVC армиран маркуч за вода, храни и химикали ARIANNA TA

2.00лв.
Използва се за пренос на течности, въздух, леки химикали и други.Режим на работа: нагнетателенВложка: нетоксично, прозрачно PVCПодсилване: високоякостни полиестерни влакнаПокритие: ..

PVC маркуч за изсмукване на газове и прах URARTU LD – BLUE

2.80лв.
МАРКУЧ ЗА АСПИРАЦИЯ   Приложение: за транспортиране на въздух, прах и др.Режим на работа: смукателенВложка: еластично PVCПодсилване: PVC спиралаТемпературен обхват: ..

PVC маркуч за засмукване на въздух, прах и абразивни частици URARTU ST – WHITE

3.35лв.
МАРКУЧ ЗА АСПИРАЦИЯ       Приложение: за транспортиране на въздух, прах и др.Режим на работа: смукателенВложка: еластично PVCПодсилване: PVC спиралаТемпературен..

PVC маркуч за въздух и вода OLYMPOS LD

2.15лв.
Армиран маркуч за транспортиране на течности, вода, въздух, хранителни продукти на прах, лека химия и пестициди.Режим на работа: нагнетателенВложка: гладка, прозрачна от нетоксично PVCПодсил..

PVC маркуч за изсмукване на газове и прах EOLO SL

2.85лв.
Маркуч за аспирация за транспортиране на въздух, прах, газ, изпарения, климатизация и аспирация.Режим на работа: смукателенВложка: напълно гладко, еластично PVCПодсилване: пластифициран..

PVC маркуч за засмукване на въздух, прах и абразивни частици EOLO L

3.15лв.
МАРКУЧ ЗА АСПИРАЦИЯ и КЛИМАТИЗАЦИЯ за засмукване и транспортиране на въздух, прах, пари, газове и дребни абразивни частици; Вложка: изцяло гладко еластично PVCПодсилване: бяла ударо-уст..

PVC армиран маркуч за вода, храни и химикали OLYMPOS ST

13.50лв.
PVC маркучът OLYMPOS ST е армиран маркуч подходящ за транспортиране на вода, течности, въздух, хранителни продукти на прах, сол, пестициди и лека химия. Маркуч за хранителни цели.Вложка: гладка, ..
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)