Гумени маркучи за вода

Изглед:

Маркуч за въздух и вода 20 bar / LL Air Water Hose

2.10лв.
Маркуч за въздух и вода при средно - високо налягане, пренос на сгъстен въздух. Подходящ за компресори, транспорт на омаслен сгъстен въздух при работно налягане на 20 bar.Режим на работа: нагнета..

Гумен маркуч за въздух и вода Belinda AIR

2.65лв.
Гъвкав нагнетателен маркуч за въздух и вода, използван за битови и индустриални приложения, строителство, селско стопанство и други.Вложка: NR-SBR каучукПодсилване: една вградена текстилна о..

Маркуч за въздух и вода SEMPERIT - PLW 20

2.65лв.
Армиран гъвкав маркуч за транспорт на въздух и вода, за индустриални и битови нужди, пренос на сгъстен и омаслен въздух.Произведен изцяло от каучук, осигуряващо му дълъг живот на екслоатация.Режи..

Маркуч за въздух и вода ALFAGOMMA 185AH

2.75лв.
Приложение: гумен маркуч за транспорт на въздух, омаслен въздух от компресори, топла вода до 60°С и др неагресивни течности. Изключително лек и гъвкав, намира широко приложение за битови и индуст..

Маркуч за въздух и вода ALFAGOMMA 157АK – жълт

30.50лв.
Гумен маркуч за транспорт на гореща вода до 80°С , въздух, омаслен въздух от компресори и въздух при много високо налягане - 27 Bar.Вътрешна камера: SBR/NBR, устойчива на маслени и..

Маркуч за масла, горива и въздух Multipurpose Oil/Fuel/Air

3.00лв.
Маркуч за транспортиране на въздух, вода, гориво както и химически продукти в промишлеността и селското стопанство.Режим на работа: нагнетателенВложка: синтетичен каучук, устойчив на масло, ..

Маркуч за вода и въздух SEMPERIT - PLW 10

6.10лв.
Армиран маркуч подходящ за пренос на въздух и вода, индустриални и битови нужди, маркуч за поливане, миене, използван в земеделието и строителството.Маркучът PLW10 се използва за пълнене и разтов..

Маркуч за въздух и вода ALFAGOMMA 185AA

7.50лв.
Гумен маркуч за транспорт на омаслен въздух от компресори, въздух, топла вода до 60°С и други неагресивни течности.Лек и гъвкав, подходящ за помпене на гуми, изграждане на въздушни пътища, м..

Плосък каучуков маркуч за вода AGROFLAT

22.70лв.
Кучуков плосък маркуч с отлична устойчивост на абразия, армиран с двоен слой от полиестерни влакна.Материал: 2 слоя специално формован черен нитрилен каучукПодсилване: оплетка от полиестерни..

Маркуч за въздух и вода ALFAGOMMA 155 AA

22.85лв.
Маркуч предназначен за отвеждане на вода и неагресивни течности в различни промишлени и селскостопански приложение, транспорт на сгъстен въздух. Устойчив на високи натоварвания.Подсилен е с две тексти..

Плосък гумен маркуч за вода 253АА

23.40лв.
Гумен плосък маркуч за транспорт на вода в напоителни системи.Режим на работа: нагнетателенВложка: черна EPDM гума Подсилване: вградени текстилни оплеткиПокритие: черна E..

Гумен маркуч за вода, въздух и леки химикали MULTIPURPOSE-202AA

24.70лв.
MULTIPURPOSE-202AA е гумен маркуч за транспортиране на вода и въздух, подходящ за средно агресивни химикали и гореща вода до 120°C.Режим на работа: смукателно-нагнетателенВложка: черна ..

Гумен маркуч за вода EH360

26.20лв.
Използва се за изпомпване , засмукване и отвеждане на вода, кал и други субстанции.Режим на работа: смукателно-нагнетателенВложка: синтетичен каучукПодсилване: текстилна оплетка и стома..

Гумен маркуч за въздух EHA501

26.20лв.
Приложение: въздух под средно високо наляганеРежим на работа: нагнетателенВложка: синтетичен каучук, устойчив на маслени изпаренияПодсилване: високоякостна синтетична текстилна опл..

Гумен маркуч за горещ въдух ALIZE 200°C

65.95лв.
За прехвърляне на горещ въздух от компресори към цистерни.Режим на работа: нагнетателенВложка: топлоустойчив бял EPDM каучукПодсилване: силно разтеглив синтетичен текстилПокритие: ..
Показани 1 от 15 | 19 (2 Страници)