PVC маркучи за вода

Изглед:

Маркуч за пестициди | Маркуч за пръскачки ALFAGOMMA 591AE 40 bar

3.90лв.
Приложение: Маркуч за транспортиране на вода, пестициди, препарати за растителна защита в течно състояние, течни торове и др. PVC маркучът за пестициди е усилен с якостна текстилна оплетка и издъ..

PVC шлаух прозрачен APD840

0.50лв.
PVC маркуч, тип шлаух е подходящ за транспортиране на течности, въздух, храни и фармацевтичната индустрия. Използва за пренасяне на алкохол до 20%. Използва се и в химическата промишленост. Режим..

Маркуч CRISTALLO прозрачен PVC шлаух

0.50лв.
PVC маркуч, тип шлаух е подходящ за транспортиране на течности, въздух, храни и фармацевтичната индустрия. Използва за пренасяне на алкохол до 20%. Използва се и в химическата промишленост. Режим..

PVC маркуч маслоустойчив TEKNO

1.10лв.
Маркучът се използва за пренос на вода, масла, други течности, въздух и неагресивни химикали, с гладка вътрешна повърхност.Режим на работа: нагнетателенКонструкция: еднослойно гъвкаво прозра..

PVC армиран маркуч за вода, храни и химикали ARIANNA TA

2.00лв.
Използва се за пренос на течности, въздух, леки химикали и други.Режим на работа: нагнетателенВложка: нетоксично, прозрачно PVCПодсилване: високоякостни полиестерни влакнаПокритие: ..

Плосък PVC маркуч за вода INOVAFLAT

2.00лв.
Двуслоен плосък маркуч за поливане и отвеждане на вода изпомпена от потопяеми помпи, за промишлени, битови и селскостопански приложения.Режим на работа: нагнетателенВложка: гладко ..

PVC маркуч за въздух и вода OLYMPOS LD

2.15лв.
Армиран маркуч за транспортиране на течности, вода, въздух, хранителни продукти на прах, лека химия и пестициди.Режим на работа: нагнетателенВложка: гладка, прозрачна от нетоксично PVCПодсил..

Плосък PVC маркуч за вода FLATGREEN

2.25лв.
Приложение: плосък двуслоен маркуч, тип Layflat за отвеждане на вода за промишлени, битови и селскостопански приложения. Плоският PVC маркуч (ръкав) за поливане се използва за отвеждане на водата..

PVC маркуч с метална спирала BOSPHORUS

3.60лв.
Маркуч с метална спирала устойчив на налягане, подходящ за транспортиране и засмукване на питейна и минерална вода, мляко, плодови сокове, прахообразни храни, течности в индустриални и селскостоп..

Смукателен маркуч за течности и семена - SATURNO L

3.70лв.
Приложение: в селското стопанство - за напояване и засмукване на течности и торове, леки химикали; подходящ за използване на машини за суспензия.Режим на работа: смукателно-нагнетателенВложк..

Смукателен маркуч за храни, течни храни, алкохоли и вода NETTUNO L

3.70лв.
Предназначен за всмукване и доставка на прахообразни храни, замразени и сушени храни, брашна, течности, сокове и други.Вложка: напълно гладко, гъвкаво, нетоксично PVCПодсилване: бяла, твърда..

PVC маркуч за храни и напитки с метална спирала PLUTONE A

3.75лв.
Използва се за пренос на минерална вода, течни храни и напитки, сокове, вино с до 20% алкохолно съдържание и други течности в хранително - вкусовата индустрия, в индустриални, строителни и селскостопа..

Маркуч за солена вода и леки химикали APDatec146 PVC/NBR (-40°C) – Made in GERMANY

0.00лв.
Маркуч за солена вода, леки химикали, вода, течности и други в селското стопанство, индустрия, чакъл и пясък и други.Режим на работа: смукателно-нагнетателенКонструкция: Много гъвкав маркуч,..

Градински маркуч за поливане Smartflex SMT

0.00лв.
Smartflex SMT е 5-слоен PVC маркуч, подходящ за градинарство и напояване. Удобен, гъвкав и при ниски температури с висока устойчивост на смачкване и огъване.Режим на работа: нагнетателенМате..

Маркуч за пестициди | Маркуч за пръскачки Arianna 40 bar

3.90лв.
Mаркуч под налягане за доставка на фунгицидни разтвори, торове и хербициди в селското стопанство. Използва се за теглени пулверизатори за обработка на торове и пестициди. Въздух под налягане.Вътрешна ..
Показани 1 от 15 | 30 (2 Страници)