Силиконови маркучи

Изглед:

Силиконов маркуч - прозрачен

3.05лв.
Силиконов маркуч за транспортиране на течности, масла, вода, течни храни и химикали в редица промишлености - хранително вкусовата, медицина и други. Отлична устойчивост на високи температури и влияния..

Силиконов маркуч за горещ въздух SILDUCT 2S

56.20лв.
Приложение: двуслойният силиконов маркуч се използва за засмукване и транспорт на горещ въздух и други газове с висока температура. Прилага се в предприятия за обработка на хартия, пластмаса и в ..

Син силиконов маркуч за вакуум

4.45лв.
Силиконов маркуч се използва в автомобилната индустрия. Подходящи за охладителни системи, турбо пътища, вакуумни системи и други. Устойчивост на високи температури, термичнии електрически изолаци..

Черен силиконов маркуч за вакуум

4.45лв.
Силиконов маркуч за вакуум, предназначен за системи за вакуум, турбо системи, охладителни и други. Подходящ за транспорт на въздух и течности при високи температури.Материал: екструдиран&nbs..

Бял силиконов маркуч с оплетка

14.20лв.
Двуслоен прозрачен маркуч, изработен от силикон с изключителна гъвкавост. Използва се за транспорт на вода, въздух и течности при висока температура и налягане. Подходящ за пренос на храни, ..

Червен силиконов маркуч с оплетка

0.00лв.
Силиконов маркуч с оплетка подходящ за транспорт на въздух, вода, течности под висока температура и налягане. Използва се за пренос на масла, храни, химикали и други.Конструкция: Изключително гъв..

Силиконов маркуч FLEXADUX® P4 SIL I

0.00лв.
Силиконов еднослоен маркуч, използващ се за транспорт и засмукване на горещ въздух и други газове с висока температура.Конструкция: еднопластов стъклен материал, покрит със силикон, червено-кафяв..

Силиконов маркуч FLEXADUX® P4 SIL II

56.20лв.
Силиконов еднослоен маркуч, използващ се за транспорт и засмукване на горещ въздух и други газове с висока температура.Конструкция:еднопластов стъклен материал, покрит със силикон, червено-кафявРежим ..

Гъвкав силиконов маркуч - 350 mm

22.55лв.
Гофрираните съединения от силикон намират приложение в системите за охлаждаща течност и въздухопроводи при турбинирани и атмосферни двигатели, за приложения с много кривки и различни ъгли.Оплетка:&nbs..

Гъвкав силиконов маркуч - 500 mm

27.10лв.
 Силиконовите гъвкави съединения се използват в автомобилната индустрия - за товарни и леки автомобили и автобуси.Гофрираните съединения от силикон намират приложение в системите за охлаждаща теч..
Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)