PVC маркучи за храни

Изглед:

PVC шлаух прозрачен APD840

0.50лв.
PVC маркуч, тип шлаух е подходящ за транспортиране на течности, въздух, храни и фармацевтичната индустрия. Използва за пренасяне на алкохол до 20%. Използва се и в химическата промишленост. Режим..

Маркуч CRISTALLO прозрачен PVC шлаух

0.50лв.
PVC маркуч, тип шлаух е подходящ за транспортиране на течности, въздух, храни и фармацевтичната индустрия. Използва за пренасяне на алкохол до 20%. Използва се и в химическата промишленост. Режим..

PVC маркуч маслоустойчив TEKNO

1.10лв.
Маркучът се използва за пренос на вода, масла, други течности, въздух и неагресивни химикали, с гладка вътрешна повърхност.Режим на работа: нагнетателенКонструкция: еднослойно гъвкаво прозра..

PVC армиран маркуч за вода, храни и химикали ARIANNA TA

2.00лв.
Използва се за пренос на течности, въздух, леки химикали и други.Режим на работа: нагнетателенВложка: нетоксично, прозрачно PVCПодсилване: високоякостни полиестерни влакнаПокритие: ..

PVC маркуч за въздух и вода OLYMPOS LD

2.15лв.
Армиран маркуч за транспортиране на течности, вода, въздух, хранителни продукти на прах, лека химия и пестициди.Режим на работа: нагнетателенВложка: гладка, прозрачна от нетоксично PVCПодсил..

PVC маркуч с метална спирала BOSPHORUS

3.60лв.
Маркуч с метална спирала устойчив на налягане, подходящ за транспортиране и засмукване на питейна и минерална вода, мляко, плодови сокове, прахообразни храни, течности в индустриални и селскостоп..

Смукателен маркуч за храни, течни храни, алкохоли и вода NETTUNO L

3.70лв.
Предназначен за всмукване и доставка на прахообразни храни, замразени и сушени храни, брашна, течности, сокове и други.Вложка: напълно гладко, гъвкаво, нетоксично PVCПодсилване: бяла, твърда..

PVC маркуч за храни и напитки с метална спирала PLUTONE A

3.75лв.
Използва се за пренос на минерална вода, течни храни и напитки, сокове, вино с до 20% алкохолно съдържание и други течности в хранително - вкусовата индустрия, в индустриални, строителни и селскостопа..

PVC маркуч за вино LIKYA ST wine

9.95лв.
Смукателен PVC маркуч за вино, ликьори и  др. напитки с алкохолно съдържание до 15%, маркуч за минерална вода, плодови сокове, хранителни течности и други . Маркучът за вино има отличителен черве..

PVC армиран маркуч за вода, храни и химикали OLYMPOS ST

13.50лв.
PVC маркучът OLYMPOS ST е армиран маркуч подходящ за транспортиране на вода, течности, въздух, хранителни продукти на прах, сол, пестициди и лека химия. Маркуч за хранителни цели.Вложка: гладка, ..

PVC маркуч за вино и течни храни NETTUNO ENO

6.35лв.
Използва се в лозаро-винарската индустрия - идеално решение за засмукване и доставка на вина, оцет, течности с концентрация на алкохол до 50% и други хранителни течности.Вложка: напълно глад..

PVC маркуч за вино SPIRALPRESS ENO

19.40лв.
Специално разработен за лозаро-винарската индустрия, устойчив на високо налягане. Напълно гладко, гъвкаво, нетоксично PVCПодсилване: червена, твърда, ударо устойчива PVC спирала и оплетка от поли..
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)