Полиуретанови маркучи

Изглед:

Антистатичен полиуретанов маркуч NEXT 15 PU

87.40лв.
Антистатичен износоустойчив полиуретанов маркуч за засмукване и транспорт на абразивни частици: гранулати,  пелети, дървесни стърготини и влакна, абразивни прахообразни частици и изпарения. Подхо..

Полиуретанов маркуч за аспирация OREGON PU ET Continental

16.10лв.
Маркуч с удароустойчива PVC спирала, за засмукване и транспортиране на абразивни материали и сухи хранителни продукти.СВОЙСТВА:Изключителна устойчивост на абразияОтлична устойчивост на озонУстойчив на..

Полиуретанов маркуч за сеялки EOLO PU FOOD

6.15лв.
Прозрачен износоусточйив полиетерен полиуретан, подсилен с удароустойчива  бяла PVC спирала. Подходящ за засмукване на брашна, захар, семена, течни и прахообразни храни и други. Устойчив на абраз..

Полиуретанов плосък маркуч за абразиви PROTAPE® PUR-C 335 FOOD-AS FLAT

0.00лв.
ПРИЛОЖЕНИЯза хранителновкусова промишленост, фармацевтичната промишленост: за засмукване и транспорт на хранителни и фармацевтични продуктитранспорт на сухи храни, като ориз, зърнени храни, захар,мляк..

Полиуретанов маркуч FLEXADUX® P 2 PU

8.65лв.
Полиуретанов маркуч с метална спирала за засмукване на прах, въздух, маслени и бензинови пари. Подходящ за използване в  хартиената, дървообработващата, текстилната, хранително-вкусовата и фармац..

Полиуретанов маркуч за сеялка SEMABLUE

8.05лв.
Маркуч подходящ за транспортиране на абразивни частици, гранулати, зърно, семена и др. Използва се като семепровод в сеялките.Режим на работа: смукателенВложка: Полиуретан PURПодсилване:&nbs..

Полиуретанов маркуч за сеялки EOLO PU EST

6.15лв.
Прозрачен износоусточйив полиетерен полиуретан, подсилен с удароустойчива  сива PVC спирала. Подходящ за засмукване на зърна, семена, пелети и други. Устойчив на абразия и усукване.Конструкция:&n..

Маркуч за изгорели газове и горещ въздух MAGNUM 178AA

15.35лв.
Маркуч за изгорели газове и горещ въздух MAGNUM 178AA.Гъвкав маркуч за транспортиране на абразивни материали, прах, изгорели газове, и други.Режим на работа: смукателенВложка: EPDM/PP смесПо..

Антистатичен полиуретанов маркуч NEXT 09 PU

20.60лв.
Дебелостенен полиуретанов маркуч, антистатичен износоустойчив за транспорт и засмукване на абразивни частици. Подходящ за натоварен режим на работа, добра устойчивост на абразия, минерални масла, атмо..

Полиуретанов маркуч за пелетна горелка

22.60лв.
Полиуретанов маркуч за пелетна горелка, за транспорт на пелети. Подходящи и за засмукване на пелети, дървесина, прах, абразивни дребни частици, Режим на работа: смукателно-нагнетателенКонстр..

Антистатичен полиуретанов маркуч AIRDUC® PUR 355 AS

49.40лв.
Усилен антистатичен полиуретанов маркуч, огнеустойчив и устойчив на микроби. Подходящ за засмукване и транспорт на абразивен прах, гранули, насипни материали, въздух и газове.Дебелина на стената 1,4 -..

Полиуретанов маркуч VULCANO S1

8.65лв.
Прозрачен изключително гъвкав полиуретанов маркуч с помеднена метална спирала за засмукване на въздух, прах, маслени и бензинови пари; идеален за отвеждане на излишната дървесина при дървообработване...

Маркуч за изгорели газове и горещ въздух VULCANO TPR-A 125°С

12.45лв.
Маркуч за изгорели газове и горещ въздух,за аспирации, за транспортиране на изгорели газове, изпарения, абразиви, горещи отпадъци и др. Смукателен с термоплстична гума.Температурен обхват: -40°С ..

Полиуретанов маркуч FLEXADUX® PUR P1N PU A

9.25лв.
Полиуретанов маркуч с помеднена метална спирала за засмукване на въздух, прах, маслени и бензинови пари, абразивни дребни частици, маркуч за аспирация, дървени стружки. Режим на работа: смук..

Антистатичен негорим полиуретанов маркуч PROTAPE® PUR 301 AS

12.30лв.
Изключително гъвкав полиуретанов маркуч с помеднена метална спирала за засмукване на въздух, прах, абразивен прах, влакна, маслени пари за системи за обезпрашаване; маркуч за прахообразни бои; идеален..
Показани 1 от 15 | 19 (2 Страници)