Маркучи за гориво и масло

Изглед:

Маркуч за газ и пропан-бутан LPG PETROGAS /25 D

0.00лв.
Предназначен за доставка на течна газ.Вложка: черен, гладък електропроводим NBR каучукПодсилване: високоякостни синтетични слоевеПокритие: черен, гладък, микроперфориран, огнеопорен, ан..

Маркуч за газ пропан-бутан LPG 659AA

35.60лв.
Вътрешна камера: NВR 1 електропроводима. Две вградени текстилни оплеткиВъншна обвивка: СR - устойчива на абразии и климатични условия, електропроводима, незапалима.Температурен режим: -..

Маркуч за излишно гориво - Made in Germany

3.15лв.
Маркуч предназначен за отвеждане на излишното гориво в дизелови двигатели, гумена оплетка, обвит в текстил за обратна нафта.Режим на работа: нагнетателенВложка: черна, гладка, озоно и маслоу..

Маркуч за горива и масла SEMPERIT TUC 20

3.75лв.
Армиран гъвкав маркуч предназначен за пренос на горива и минерални масла, въздух и вода. Приложение - в строителството, земеделието и други, подходящ за всички превозни средства.Подсилване: две в..

Маркуч за Цистерни светли горива - макари 658AA

0.00лв.
Режим на работа: нагнетателенВътрешна камера: NВR електропроводимаПодсилване: Две вградени текстилни оплетки и една медна антистатична нишкаВъншна обвивка: CRРаботна температура:&n..

Маркуч за гориво и масло Continental - 580 OIL FUEL

4.80лв.
Маркуч за пренос на горива и масла в бензинови и дизелови автомобили. Не е подходящ за биогорива.Режим на работа: нагнетателенВложка: NBR гума, устойчива на бензинови, дизелови, газови и ета..

Маркуч за гориво и масло SEMPERIT TUC 10

5.85лв.
Армиран маркуч за пренос на минарални горива и масла, вода, въздух и други. Подходящ за автомобили, камиони, автобуси и други.Външна обвивка: маслоустойчива гума, антистатична, устоичива на износ..

Маркуч за бензин и дизел SEMPERIT FUB Upgrade 100% BIODiesel

4.20лв.
Гъвкав каучуков маркуч за транспорт на безоловни горива, дизелови масла, биодизели за автомобили и други.Режим на работа: нагнетателенВложка: Черен гладък NBR каучук, устойчив на маслаПодсил..

Маркуч с маслоустойчиво покритие PETROCAR 20 L/L

5.45лв.
Каучуков маркуч с маслоустойчиво покритие, за минерални масла, дизелово и бензиново гориво. Използва се за потопяеми помпи. Режим на работа: нагнетателенВложка: черен, гладък електропро..

Горивен маркуч с външна метална оплетка

6.65лв.
Горивен маркуч с външна метална оплетка, подходящ за дизелово гориво и бензин, минерални масла и други.Режим на работа: нагнетателенВложка: черен, гладък електропроводим NBR каучук, устойчив..

Маркуч за горивo и масла SEMPERIT - TM30 Tanker S&D Hose

28.20лв.
Маркуч подходящ за безоловни горива с ароматно съдържание до 50%, индустриални масла, дизелово гориво, пълнене и разтоварване на цистерни и други.Режим на работа: всмукателно-нагнетателенВло..

Каучуков маркуч за горива и масла M-612B - PETROFOR SAE 100 R4

27.40лв.
Каучуков маркуч за пренос на горива и масла.Режим на работа: смукателно-нагнетателенВложка: черен синтетичен каучукПодсилване: високоякостна синтетична текстилна уплетка и метална спира..

Гъвкав PVC/NBR маркуч за горива Pegasus

65.10лв.
PVC гъвкав маркуч за пренос на горива, индустриално масло и течности.Режим на работа: смукателно-нагнетателенВложка: здрава, гъвкава и гладка маслоустойчива PVC/NBR смесПодсилване: удар..

Маркуч за LPG газ PETROGAS /25 SD

70.40лв.
Маркуч подходящ за засмукване и доставка на течна газ.Режим на работа: смукателно-нагнетателенВложка: черен, гладък електропроводим NBR каучукПодсилване: високоякостни синтетични слоеве..

Маркуч за масла, горива и въздух Multipurpose Oil/Fuel/Air

3.00лв.
Маркуч за транспортиране на въздух, вода, гориво както и химически продукти в промишлеността и селското стопанство.Режим на работа: нагнетателенВложка: синтетичен каучук, устойчив на масло, ..
Показани 1 от 15 | 26 (2 Страници)