Маркучи за храни

Изглед:

Маркуч за пара и горещa вода | 350LE

22.85лв.
Маркуч за гореща вода и пара до 165 °C,. Подходящ за мандри, фабрики, заводи и други.Вътрешна камера: EPDM гума – FDAВътрешна камера: Две вградени текстилни оплетки Външна обвивка:..

Маркуч за химически продукти и храни 509ОЕ

44.70лв.
Маркуч за високо алкохолни напитки, киселини, химикали и течни храниРежим на работа: смукателно-нагнетателенВложка: Прозрачен UPE (полиетилен с ултра висока молекулна маса)Подсилване: В..

Маркуч за храни Plutone PF

0.00лв.
Приложение: универсален маркуч за засмукване и пренос на хранителни течности. Подходящ за широка гама продукти, като първокласни вина, плодови сокове, оцет, спиртни напитки с алкохолно съдържание..

Маркуч за храни и измиване | CALORFOOD 120ºC

8.65лв.
Маркуч за транспортиране на гореща вода, и течни неагресивни храни. Подходящ за пренос на питейна топла вода и препарати в хранително-вкусовата промишленост.Вътрешна камера: EPDM - FDA ..

Силиконов маркуч - прозрачен

3.05лв.
Силиконов маркуч за транспортиране на течности, масла, вода, течни храни и химикали в редица промишлености - хранително вкусовата, медицина и други. Отлична устойчивост на високи температури и влияния..

Нагнетателен маркуч за мляко | 455LE

38.95лв.
Нагнетателен маркуч за пренос на течни храни и алкохоли. Подходящ за мазни храни, мляко, олио и други.Вътрешна камера: бялa NBRВътрешна камера: Две вградени текстилни оплетки Външна обв..

PVC шлаух прозрачен APD840

0.50лв.
PVC маркуч, тип шлаух е подходящ за транспортиране на течности, въздух, храни и фармацевтичната индустрия. Използва за пренасяне на алкохол до 20%. Използва се и в химическата промишленост. Режим..

Маркуч смукателно-нагнетателен за хранителни цели | 405LE S&D

38.85лв.
Смукателно - нагнетателен маркуч за засмукване и транспорт на алкохоли до 75% и течни храни.Вътрешна камера: бялa NBRВътрешна камера: Две вградени текстилни оплетки  и две метални ..

Маркуч CRISTALLO прозрачен PVC шлаух

0.50лв.
PVC маркуч, тип шлаух е подходящ за транспортиране на течности, въздух, храни и фармацевтичната индустрия. Използва за пренасяне на алкохол до 20%. Използва се и в химическата промишленост. Режим..

PVC маркуч маслоустойчив TEKNO

1.10лв.
Маркучът се използва за пренос на вода, масла, други течности, въздух и неагресивни химикали, с гладка вътрешна повърхност.Режим на работа: нагнетателенКонструкция: еднослойно гъвкаво прозра..

PVC армиран маркуч за вода, храни и химикали ARIANNA TA

2.00лв.
Използва се за пренос на течности, въздух, леки химикали и други.Режим на работа: нагнетателенВложка: нетоксично, прозрачно PVCПодсилване: високоякостни полиестерни влакнаПокритие: ..

PVC маркуч за въздух и вода OLYMPOS LD

2.15лв.
Армиран маркуч за транспортиране на течности, вода, въздух, хранителни продукти на прах, лека химия и пестициди.Режим на работа: нагнетателенВложка: гладка, прозрачна от нетоксично PVCПодсил..

Бял силиконов маркуч с оплетка

14.20лв.
Двуслоен прозрачен маркуч, изработен от силикон с изключителна гъвкавост. Използва се за транспорт на вода, въздух и течности при висока температура и налягане. Подходящ за пренос на храни, ..

Нагнетателен маркуч за слабоалкохолни напитки AGRABREW /10

0.00лв.
Нагнетателен макруч за бира, вино, алкохол и безалкохолни напитки.Вложка: Бяла, гладка BIIR ( бутил ) каучукова смес , без мирис и вкус , подходяща за храниПодсилване: високоякостни текстилн..

Смукателен маркуч за слабоалкохолни напитки AGRABREW S&D/10

0.00лв.
Всмукателно-нагнетателен маркуч за бира, вино, алкохол, безалкохолни напитки.Вложка: Бяла, гладка BIIR ( бутил ) каучукова смес , без мирис и вкус , подходяща за храниПодсилване: високоякост..
Показани 1 от 15 | 29 (2 Страници)