Маркучи за охлаждаща течност

Изглед:

Маркуч за антифриз и гореща вода CALORWATER 120°C L/L

7.05лв.
Маркучът за антифриз подходящ за пренасяне на гореща вода и охлаждащи течности със средна агресивност, прилагани в охладителните системи на двигателя и различни отоплителни системи.Режим на работа:&nb..

Маркуч за антифриз и гореща вода Semperit - FKD-R 120°C

7.95лв.
Маркуч за транспортиране на гореща вода, антифриз и други охладителни течности в двигателите на автомобили и други превозни средство.Режим на работа: нагнетателенВложка: EPDM черен каучукПод..

Маркуч с покритие от фибростъкло FORNO 25

0.00лв.
 Високотемпературният маркуч се използва за транспорт на охлаждаща вода в стоманодобивни заводи, стомано-преработвателни предприятия, леярни, стъкларски заводи и във случаи, когато е наложително ..

Маркуч за антифриз CALORAD 120ºC

17.95лв.
Маркучът за антифриз подходящ за пренасяне на гореща вода и охлаждащи течности със средна агресивност, прилагани в охладителните системи на двигателя и различни отоплителни системи. Водно съединение з..

Силиконово съединение - Редукция

10.50лв.
Силиконовото съединение редукция се използва в автомобилната индустрия. Прилага се за свързване на системи с различни диаметри - използва се като редукия. Подходящи за охладителни системи, турбо ..

Силиконови съединения 45 градуса

14.45лв.
Силиконовото коляно 45° се използва в автомобилната индустрия. Подходящи за охладителни системи, турбо пътища, вакуумни системи и други. Устойчивост на високи температури, термичнии електрически изола..

Силиконово коляно 90 градуса

14.45лв.
Силиконовото коляно 90° се използва в автомобилната индустрия. Подходящи за охладителни системи, турбо пътища, вакуумни системи и други. Устойчивост на високи температури, термичнии електрически изола..

Силиконово коляно преходно 90 градуса

14.30лв.
Силиконовото коляно 90° се използва в автомобилната индустрия. Прилага се за свързване на системи с различни диаметри - използва се като редукия. Подходящи за охладителни системи, турбо пътища, в..

Маркуч за омаслен въздух, течни торове и вода SEMPERIT - MP 20 EPDM

6.00лв.
Гумен маркуч за транспортиране на студена и гореща вода, транспорт на омаслен въздух и много химически продукти. Подходящ за пестициди и торове.Режим на работа: нагнетателенВложка: EPDM..

Силиконово съединение - Демпфер

21.50лв.
Силиконов съединител с демпфер се използва в автомобилната индустрия. Използва се за автомобили с по-висока степен на вибрации. Подходящи за охладителни системи, турбо пътища, вакуумни систе..

Силиконово коляно 180 градуса

18.80лв.
Силиконовото коляно 180° се използва в автомобилната индустрия. С U-образна форма има еднакъв вътрешен диаметър в двата края. Подходящи за охладителни системи, турбо пътища, вакуумни системи..

Смукателен гофриран маркуч за антифриз IDROFLEX 18N

24.15лв.
Маркуч за гореща вода, премесена с антифриз в охладителната система на автомобилитеРежим на работа: смукателно-нагнетателен, черен каучук, гладък, устойчив на топлина и антифриз, черен гладък кау..

Силиконово съединение право 1 m

29.95лв.
Силиконовото съединение  се използва в автомобилната индустрия. Подходящи за охладителни системи, турбо пътища, вакуумни системи и други.Устойчивост на високи температури, термичнии електрически ..
Показани 1 от 15 | 23 (2 Страници)