Маркучи за вода

Изглед:

Гумен маркуч за каналопочистване IK25 SEMPERIT

0.00лв.
Каучуков маркуч, подходящ за почистване на канали под високо налягане, за оборудване на ВиК и комунални автомобили. Икономичен и надежден, с дълъг експлоатационен живот, дължащо се на високоабраз..

Маркуч за каналопочистване 25CAA - 250bar

0.00лв.
Маркуч за каналопочистване с вода под високо налягане - 250 bar.Вътрешна камера: синтетична гумена смес с вградени усилени текстилни оплетки Външна обвивка: синтетична гумена смесТ..

PVC шлаух прозрачен APD840

0.50лв.
PVC маркуч, тип шлаух е подходящ за транспортиране на течности, въздух, храни и фармацевтичната индустрия. Използва за пренасяне на алкохол до 20%. Използва се и в химическата промишленост. Режим..

Маркуч CRISTALLO прозрачен PVC шлаух

0.50лв.
PVC маркуч, тип шлаух е подходящ за транспортиране на течности, въздух, храни и фармацевтичната индустрия. Използва за пренасяне на алкохол до 20%. Използва се и в химическата промишленост. Режим..

PVC маркуч маслоустойчив TEKNO

1.10лв.
Маркучът се използва за пренос на вода, масла, други течности, въздух и неагресивни химикали, с гладка вътрешна повърхност.Режим на работа: нагнетателенКонструкция: еднослойно гъвкаво прозра..

PVC армиран маркуч за вода, храни и химикали ARIANNA TA

2.00лв.
Използва се за пренос на течности, въздух, леки химикали и други.Режим на работа: нагнетателенВложка: нетоксично, прозрачно PVCПодсилване: високоякостни полиестерни влакнаПокритие: ..

Плосък PVC маркуч за вода INOVAFLAT

2.00лв.
Двуслоен плосък маркуч за поливане и отвеждане на вода изпомпена от потопяеми помпи, за промишлени, битови и селскостопански приложения.Режим на работа: нагнетателенВложка: гладко ..

Маркуч за въздух и вода 20 bar / LL Air Water Hose

2.10лв.
Маркуч за въздух и вода при средно - високо налягане, пренос на сгъстен въздух. Подходящ за компресори, транспорт на омаслен сгъстен въздух при работно налягане на 20 bar.Режим на работа: нагнета..

PVC маркуч за въздух и вода OLYMPOS LD

2.15лв.
Армиран маркуч за транспортиране на течности, вода, въздух, хранителни продукти на прах, лека химия и пестициди.Режим на работа: нагнетателенВложка: гладка, прозрачна от нетоксично PVCПодсил..

Плосък PVC маркуч за вода FLATGREEN

2.25лв.
Приложение: плосък двуслоен маркуч, тип Layflat за отвеждане на вода за промишлени, битови и селскостопански приложения. Плоският PVC маркуч (ръкав) за поливане се използва за отвеждане на водата..

Гумен маркуч за въздух и вода Belinda AIR

2.65лв.
Гъвкав нагнетателен маркуч за въздух и вода, използван за битови и индустриални приложения, строителство, селско стопанство и други.Вложка: NR-SBR каучукПодсилване: една вградена текстилна о..

Маркуч за въздух и вода SEMPERIT - PLW 20

2.65лв.
Армиран гъвкав маркуч за транспорт на въздух и вода, за индустриални и битови нужди, пренос на сгъстен и омаслен въздух.Произведен изцяло от каучук, осигуряващо му дълъг живот на екслоатация.Режи..

Маркуч за въздух и вода ALFAGOMMA 185AH

2.75лв.
Приложение: гумен маркуч за транспорт на въздух, омаслен въздух от компресори, топла вода до 60°С и др неагресивни течности. Изключително лек и гъвкав, намира широко приложение за битови и индуст..

Маркуч за въздух и вода ALFAGOMMA 157АK – жълт

30.50лв.
Гумен маркуч за транспорт на гореща вода до 80°С , въздух, омаслен въздух от компресори и въздух при много високо налягане - 27 Bar.Вътрешна камера: SBR/NBR, устойчива на маслени и..

Маркуч за масла, горива и въздух Multipurpose Oil/Fuel/Air

3.00лв.
Маркуч за транспортиране на въздух, вода, гориво както и химически продукти в промишлеността и селското стопанство.Режим на работа: нагнетателенВложка: синтетичен каучук, устойчив на масло, ..
Показани 1 от 15 | 51 (4 Страници)