Маркучи за въздух

Изглед:

PVC маркуч за аспирация OREGON Continental

7.80лв.
Приложения: PVC маркуч с PVC твърда спирала, за засмукване и отвеждане на въздух, дим, стружки, прах, текстилни нишки и вентилация. Самозагасващ в съответствие с UL 94 V2Режим на работа: сму..

Маркуч за въздушни спирачки FBD

9.10лв.
Приложение: маркучът за автомобилни въздушни спирачки се използва в спирачните системи на автомобили, автобуси и ремаркета и в други пневматични системиЗащитен фактор: 5 : 1Вложка: EPDM..

Полиуретанов маркуч FLEXADUX® P 2 PU

8.65лв.
Полиуретанов маркуч с метална спирала за засмукване на прах, въздух, маслени и бензинови пари. Подходящ за използване в  хартиената, дървообработващата, текстилната, хранително-вкусовата и фармац..

PVC шлаух прозрачен APD840

0.50лв.
PVC маркуч, тип шлаух е подходящ за транспортиране на течности, въздух, храни и фармацевтичната индустрия. Използва за пренасяне на алкохол до 20%. Използва се и в химическата промишленост. Режим..

Маркуч CRISTALLO прозрачен PVC шлаух

0.50лв.
PVC маркуч, тип шлаух е подходящ за транспортиране на течности, въздух, храни и фармацевтичната индустрия. Използва за пренасяне на алкохол до 20%. Използва се и в химическата промишленост. Режим..

PVC маркуч маслоустойчив TEKNO

1.10лв.
Маркучът се използва за пренос на вода, масла, други течности, въздух и неагресивни химикали, с гладка вътрешна повърхност.Режим на работа: нагнетателенКонструкция: еднослойно гъвкаво прозра..

PVC армиран маркуч за вода, храни и химикали ARIANNA TA

2.00лв.
Използва се за пренос на течности, въздух, леки химикали и други.Режим на работа: нагнетателенВложка: нетоксично, прозрачно PVCПодсилване: високоякостни полиестерни влакнаПокритие: ..

PVC маркуч за изсмукване на газове и прах URARTU LD – BLUE

2.80лв.
МАРКУЧ ЗА АСПИРАЦИЯ   Приложение: за транспортиране на въздух, прах и др.Режим на работа: смукателенВложка: еластично PVCПодсилване: PVC спиралаТемпературен обхват: ..

PVC маркуч за засмукване на въздух, прах и абразивни частици URARTU ST – WHITE

3.35лв.
МАРКУЧ ЗА АСПИРАЦИЯ       Приложение: за транспортиране на въздух, прах и др.Режим на работа: смукателенВложка: еластично PVCПодсилване: PVC спиралаТемпературен..

Маркуч за въздух и вода 20 bar / LL Air Water Hose

2.10лв.
Маркуч за въздух и вода при средно - високо налягане, пренос на сгъстен въздух. Подходящ за компресори, транспорт на омаслен сгъстен въздух при работно налягане на 20 bar.Режим на работа: нагнета..

PVC маркуч за въздух и вода OLYMPOS LD

2.15лв.
Армиран маркуч за транспортиране на течности, вода, въздух, хранителни продукти на прах, лека химия и пестициди.Режим на работа: нагнетателенВложка: гладка, прозрачна от нетоксично PVCПодсил..

Маркуч за омаслен въздух, течни торове и вода SEMPERIT - MP 20 EPDM

6.00лв.
Гумен маркуч за транспортиране на студена и гореща вода, транспорт на омаслен въздух и много химически продукти. Подходящ за пестициди и торове.Режим на работа: нагнетателенВложка: EPDM..

Гумен маркуч за въздух и вода Belinda AIR

2.65лв.
Гъвкав нагнетателен маркуч за въздух и вода, използван за битови и индустриални приложения, строителство, селско стопанство и други.Вложка: NR-SBR каучукПодсилване: една вградена текстилна о..

Маркуч за въздух и вода SEMPERIT - PLW 20

2.65лв.
Армиран гъвкав маркуч за транспорт на въздух и вода, за индустриални и битови нужди, пренос на сгъстен и омаслен въздух.Произведен изцяло от каучук, осигуряващо му дълъг живот на екслоатация.Режи..

Полиуретанов маркуч FLEXADUX® PUR P1N PU A

9.25лв.
Полиуретанов маркуч с помеднена метална спирала за засмукване на въздух, прах, маслени и бензинови пари, абразивни дребни частици, маркуч за аспирация, дървени стружки. Режим на работа: смук..
Показани 1 от 15 | 35 (3 Страници)