PVC Маркучи

Изглед:

PVC маркуч за аспирация OREGON Continental

7.80лв.
Приложения: PVC маркуч с PVC твърда спирала, за засмукване и отвеждане на въздух, дим, стружки, прах, текстилни нишки и вентилация. Самозагасващ в съответствие с UL 94 V2Режим на работа: сму..

Маркуч за пестициди | Маркуч за пръскачки ALFAGOMMA 591AE 40 bar

3.90лв.
Приложение: Маркуч за транспортиране на вода, пестициди, препарати за растителна защита в течно състояние, течни торове и др. PVC маркучът за пестициди е усилен с якостна текстилна оплетка и издъ..

Маркуч за течности APDatec144 PVC/NBR сребрист ( - 40°C) - Made in GERMANY

0.00лв.
Маркуч за течности, вода, леки химикали и други в селското стопанство, индустрията, пясък и чакъл и други.Режим на работа: смукателно-нагнетателенКонструкция: Много гъвкав маркуч, изработен ..

Смукателен маркуч за абразивни течности URANO PU

77.70лв.
Характеристики: PVC маркуч с напълно антиабразивна TPU тръба, подсилена с противоударна, твърда PVC спирала. Вътрешната повърхност е гладка, външната е полутвърда. Неговата здрава структура с TPU..

PVC шлаух прозрачен APD840

0.50лв.
PVC маркуч, тип шлаух е подходящ за транспортиране на течности, въздух, храни и фармацевтичната индустрия. Използва за пренасяне на алкохол до 20%. Използва се и в химическата промишленост. Режим..

Маркуч CRISTALLO прозрачен PVC шлаух

0.50лв.
PVC маркуч, тип шлаух е подходящ за транспортиране на течности, въздух, храни и фармацевтичната индустрия. Използва за пренасяне на алкохол до 20%. Използва се и в химическата промишленост. Режим..

PVC маркуч маслоустойчив TEKNO

1.10лв.
Маркучът се използва за пренос на вода, масла, други течности, въздух и неагресивни химикали, с гладка вътрешна повърхност.Режим на работа: нагнетателенКонструкция: еднослойно гъвкаво прозра..

PVC армиран маркуч за вода, храни и химикали ARIANNA TA

2.00лв.
Използва се за пренос на течности, въздух, леки химикали и други.Режим на работа: нагнетателенВложка: нетоксично, прозрачно PVCПодсилване: високоякостни полиестерни влакнаПокритие: ..

PVC маркуч за изсмукване на газове и прах URARTU LD – BLUE

2.80лв.
МАРКУЧ ЗА АСПИРАЦИЯ   Приложение: за транспортиране на въздух, прах и др.Режим на работа: смукателенВложка: еластично PVCПодсилване: PVC спиралаТемпературен обхват: ..

Плосък PVC маркуч за вода INOVAFLAT

2.00лв.
Двуслоен плосък маркуч за поливане и отвеждане на вода изпомпена от потопяеми помпи, за промишлени, битови и селскостопански приложения.Режим на работа: нагнетателенВложка: гладко ..

PVC маркуч за засмукване на въздух, прах и абразивни частици URARTU ST – WHITE

3.35лв.
МАРКУЧ ЗА АСПИРАЦИЯ       Приложение: за транспортиране на въздух, прах и др.Режим на работа: смукателенВложка: еластично PVCПодсилване: PVC спиралаТемпературен..

PVC маркуч за въздух и вода OLYMPOS LD

2.15лв.
Армиран маркуч за транспортиране на течности, вода, въздух, хранителни продукти на прах, лека химия и пестициди.Режим на работа: нагнетателенВложка: гладка, прозрачна от нетоксично PVCПодсил..

Плосък PVC маркуч за вода FLATGREEN

2.25лв.
Приложение: плосък двуслоен маркуч, тип Layflat за отвеждане на вода за промишлени, битови и селскостопански приложения. Плоският PVC маркуч (ръкав) за поливане се използва за отвеждане на водата..

Гъвкав PVC/NBR маркуч за горива Pegasus

65.10лв.
PVC гъвкав маркуч за пренос на горива, индустриално масло и течности.Режим на работа: смукателно-нагнетателенВложка: здрава, гъвкава и гладка маслоустойчива PVC/NBR смесПодсилване: удар..

PVC маркуч с метална спирала BOSPHORUS

3.60лв.
Маркуч с метална спирала устойчив на налягане, подходящ за транспортиране и засмукване на питейна и минерална вода, мляко, плодови сокове, прахообразни храни, течности в индустриални и селскостоп..
Показани 1 от 15 | 46 (4 Страници)