Силиконови маркучи и Съединения

Изглед:

Силиконов маркуч - прозрачен

3.05лв.
Силиконов маркуч за транспортиране на течности, масла, вода, течни храни и химикали в редица промишлености - хранително вкусовата, медицина и други. Отлична устойчивост на високи температури и влияния..

Силиконов маркуч за горещ въздух SILDUCT 2S

56.20лв.
Приложение: двуслойният силиконов маркуч се използва за засмукване и транспорт на горещ въздух и други газове с висока температура. Прилага се в предприятия за обработка на хартия, пластмаса и в ..

Син силиконов маркуч за вакуум

4.45лв.
Силиконов маркуч се използва в автомобилната индустрия. Подходящи за охладителни системи, турбо пътища, вакуумни системи и други. Устойчивост на високи температури, термичнии електрически изолаци..

Черен силиконов маркуч за вакуум

4.45лв.
Силиконов маркуч за вакуум, предназначен за системи за вакуум, турбо системи, охладителни и други. Подходящ за транспорт на въздух и течности при високи температури.Материал: екструдиран&nbs..

Силиконово съединение - Редукция

10.50лв.
Силиконовото съединение редукция се използва в автомобилната индустрия. Прилага се за свързване на системи с различни диаметри - използва се като редукия. Подходящи за охладителни системи, турбо ..

Силиконови съединения 45 градуса

14.45лв.
Силиконовото коляно 45° се използва в автомобилната индустрия. Подходящи за охладителни системи, турбо пътища, вакуумни системи и други. Устойчивост на високи температури, термичнии електрически изола..

Силиконово коляно 90 градуса

14.45лв.
Силиконовото коляно 90° се използва в автомобилната индустрия. Подходящи за охладителни системи, турбо пътища, вакуумни системи и други. Устойчивост на високи температури, термичнии електрически изола..

Силиконово коляно преходно 90 градуса

14.30лв.
Силиконовото коляно 90° се използва в автомобилната индустрия. Прилага се за свързване на системи с различни диаметри - използва се като редукия. Подходящи за охладителни системи, турбо пътища, в..

Бял силиконов маркуч с оплетка

14.20лв.
Двуслоен прозрачен маркуч, изработен от силикон с изключителна гъвкавост. Използва се за транспорт на вода, въздух и течности при висока температура и налягане. Подходящ за пренос на храни, ..

Силиконово съединение - Демпфер

21.50лв.
Силиконов съединител с демпфер се използва в автомобилната индустрия. Използва се за автомобили с по-висока степен на вибрации. Подходящи за охладителни системи, турбо пътища, вакуумни систе..

Червен силиконов маркуч с оплетка

0.00лв.
Силиконов маркуч с оплетка подходящ за транспорт на въздух, вода, течности под висока температура и налягане. Използва се за пренос на масла, храни, химикали и други.Конструкция: Изключително гъв..

Силиконово коляно 180 градуса

18.80лв.
Силиконовото коляно 180° се използва в автомобилната индустрия. С U-образна форма има еднакъв вътрешен диаметър в двата края. Подходящи за охладителни системи, турбо пътища, вакуумни системи..

Силиконово съединение право 1 m

29.95лв.
Силиконовото съединение  се използва в автомобилната индустрия. Подходящи за охладителни системи, турбо пътища, вакуумни системи и други.Устойчивост на високи температури, термичнии електрически ..
Показани 1 от 15 | 24 (2 Страници)