Пневматични шлаухи

Изглед:

Антистатичен полиуретанов шлаух с текстилна оплетка 1185 CRT

7.50лв.
Гъвкав, лек, антистатичен и самосмазващ се полиуретанов маркуч с текстилна армировкаХАРАКТЕРИСТИКИ НА ШЛАУХА:Подсилен гъвкав маркучМногослоен шлаух, състоящ се от вътрешен и външен слой от полиуретан ..

Полиетиленови шлаухи PE LD MB

1.00лв.
Полиетиленов шлаух подходящ за транспорт на вода, въздух, масла и други. Използва се за вакуум системи, пневматични системи, не е подходящ за високи температури.Температурен обхват: -10°C до +60°..

Полиуретанов шлаух 98 MB-LONGLIFE

1.15лв.
Полиуретанов шлаух за сгъстен въздух в пневматични системи, сиситеми работещи на вакуум и други. Подходящ за транспосрт на въздух, вода, газове, масла и други. Устойчив на ниски температурни действия,..

Полиетиленов шлаух PE LD

1.45лв.
Полиетиленов пневматичен шлаух подходящ за вода, въздух, слаби химикали и бой. Не е устойчив на атмосферни условия и UV лъчи.Покритие: не е устойчиво на атмосферни влияния и UV светлина и се преп..

Полиуретанов шлаух - PU син

1.10лв.
Полиуретанов шлаух подходящ за транспорт на вода, въздух и други неагресивни течности в пневматични системи и работещи на вакуум и хидравлични системи при ниско налягане.Твърдост по Shore: 98A / ..

Полиамиден шлаух - NYLON6.6

1.70лв.
Твърд полиамиден шлаух PA 6.6 с химически произход, подходящ за транспорт на въздух под високо налягане и масло.Области на приложение: хидравлични и пневматични системи, вакуум системи и гресиращ..

Полиамиден шлаух PA 12 MB-Longlife E-HF

1.70лв.
PA 12 Ether HF гъвкав трислоен полиамиден шлаух, проектиран за пневматични приложения, устойчив на ниско-температурни въздействия.Подходящ за сгъстен въздух, транспорт на газове, вода, бой, слабо..

Полиамиден шлаух PA12 PHL

2.60лв.
 Полиамиден пневматичен шлаух за въздух, подходящ за транспорт на вода, въздух, масла и слаби химикали, бой, горива. Устойчив на UV лъчи и атмосфретни влияния.Температурен обхват: -40°C до +..

Полиамиден шлаух PA 12

1.75лв.
Полиамиден шлаух за въздух, подходящ за транспорт на вода, въздух, масла и слаби химикали. Устойчив на UV лъчи и атмосфретни влияния.Температурен обхват: -40°C до +110°C; Макс.работна темпер..

Полиамиден шлаух PA 12 - инчов

2.10лв.
Полиамиден шлаух за въздух, подходящ за транспорт на вода, въздух, масла и слаби химикали. Устойчив на UV лъчи и атмосфретни влияния.Температурен обхват: -40°C до +110°C; Макс.работна темпер..

Полиамидни шлаухи NYLON PA6

2.40лв.
Пневматичен твърд шлаух за въздух, подходящ за транспорт на вода, въздух, масла и слаби химикали, бой,горива. Устойчив на UV лъчи и атмосфретни влияния. За употреба на открито се препоръчва черен..

Полиуретанов шлаух PUX - прозрачен

2.80лв.
Прозрачен полиуретанов шлаух PUX подходящ за транспорт на вода, въздух, храни и слаби химикали. Добра устойчивост на пречупване.Температурен обхват: -20°C до +60°C; Полиуретановият PUX шлаух..

Спирален шлаух полиамид RILSAN PA 11 PHL

0.00лв.
Спирален шлаух RILSAN PA11 PHL, подходящи за транспорт на въздух, газове, вода и водни разтвори, бои, масла, горива и греси. Конструкция: спирален шлаух, изработен от полиамид PA11.&nbs..

Тефлон шлаух PTFE - прозрачен

8.70лв.
Тефлонов (PTFE) шлаух - прозрачен, предназначен за транспорт на агресивни химикали, горещи течности и пара, антифриз и други. Устойчив на кислород, озон и UV лъчи. Подходящ за вакуум системи, пренвмат..

Тефлонов шлаух PTFE

14.10лв.
Тефлонов шлаух подходящ за транспорт на течни и прахообразни храни, въздух, горива, химикали, хидравлични масла, гореща пара и вода. Отлична химическа и температуро-устойчивост.Работна температура:&nb..
Показани 1 от 15 | 17 (2 Страници)